Как да правим лесни пари


 Neobuxе единственият и най-добър сайт, за РТС от който някога ще имате нужда. NeoBux е номер едно РТС сайт в света.Нужно е търпение и постоянство,защото в началото доходите са крайно недостатъчни. Лично аз всеки ден прекарвам доста време в безцелно сърфиране из интернет, което е и една от причините да започна с това(поне ми дават пари и го правя само веднъж на ден) В началото, не се изисква да влагате много време , просто си отделете няколко минути на ден , бъдете постоянни и сами ще видите до какви приходи може да достигнете .Първото нещо, което трябва да направите е да се регистрирате в сайта цъкнете САМО ТУК! 

 Преди това е нужно да имате електронна поща към PayPal или  AlertPay . Това са сайтове , чрез които може да превеждате или теглите пари онлайн.Ще ви е нужен такъв e-mail за да получите парите , които сте заработили.

 Попълнете формуляра, като започнете от потребителсото име и паролата, избирате си парола, която да е трудна за разбиване например; sdsadsa@1234, след което я попълвате и в долното поле Password Confirmation. Идва ред и на Email и AlertPay/PayPal email и двете полета трябва да съдържат идентични email адреси. Идва ред и на Реферал полето, по него не правите никакжи промени, следва година на раждане попълване на кода за потвърждение, че не сте робот. Слагате тикче на Declare to have read, understood, and accepted the terms of service, т.е. че сте прочели и разбрали правилата и политиката на сайта и за финал щтраката на Continue>. Ще ви бъде изпратен Email на зададеният от вас адрес и ще трябва да потвърдите регистрацията си, след което спокойно ще можете да влезете с вашето потребителско име и парола.
  На главната страница ще намерите всичко от кoето имате нужда за да започнете да изкарвате пари. А ето как стават нещата. Кликате на View Advertisements и ви се отваря нова страница, на която се намират четирите реклами, от които ще получавате пари.

 Имате право да кликате 4-тирите реклами само веднъж на 24-часа  и можете да отваряте само по една релама, ако отворите 2 в new tab парите няма да ви се зачетат.  Важно ! За да получите всичките си кликове вие трябва да се съобразявате с времето на сървара  и вашето време, трябва така да разпределите времето си, че да кликате на реклами всеки ден горе доло по едно и също време. От една реклама вие получавате 0.01 цент, а времето необходимо за прегледа и е 30 секунди (4x0.01=0.04c; 10дни x 0.04c = 0.40c; 30дни x 0.40c = 1.2$ във вашата сметка), за да имате успех, без да влагате собствени средства, трябва да кликате редовно четирите реклами и да се въуражите с голямо търпение. Ето как без каквато и да билo усилие от ваша страна вие ще изкарате 1.2$ за един месец, само като отделите по 2 минути за да прегледате рекламите.
ИМА МИЛИОНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА , ЧЕ САЙТЪТ ПЛАЩА!